رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه در سمت خود ابقاء شد

دکتر علی یوسفی عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه با حکم رئیس دانشگاه در سمت خود ابقاء شد.

 

دکتر کافی در حکم خود آورده است:

جناب آقای دکتر علی یوسفی

رئیس محترم پژوهشکده زیارت و گردشگری

با اهدای سلام،

ضمن سپاس از کوشش های ارزنده جناب عالی در سمت رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری، نظر به مراتب تعهد و شایستگی‌های جناب‌عالی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال در سمت رئیس این پژوهشکده ابقاء می‌شوید. توان بالای استان خراسان رضوی و دومین کلانشهر کشور از جنبه های مختلف اکولوژیک، زیستی، اجتماعی و فرهنگی و وجود بارگاه امام رئوف شیعیان، این استان و مرکز آن را کانون توجه گردشگران و زائرین داخلی و خارجی قرار داده است. امید است در دوره جدید مسئولیت، از تمامی ظرفیت های علمی دانشگاه با همراهی صاحبان اندیشه و پژوهشگران فعال در حوزه گردشگری، همگام با تعامل پررنگ تر با نهادها و سازمان های اجرایی متولی این امر، در جهت افزایش مشارکت های علمی و بین المللی، انجام تحقیقات کاربردی و پیشبرد طرح های تقاضا محور استفاده نموده و همچون گذشته در پیشرفت اهداف موفق باشید. سربلندی و سلامت جناب عالی را از پروردگار متعال آرزومندم.

دکتر محمد کافی

رئیس دانشگاه

rsz dsc 0497

 

بازدید معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری استان خراسان رضوی از غرفه پژوهشکده زیارت و گردشگری در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

 

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری استان خراسان رضوی، جناب آقای محمدصادق براتی به همراه تیم همراه در تاریخ 23 آذرماه 98 از غرفه پژوهشکده زیارت و گردشگری در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری بازدید نموده و مجریان غرفه، خانم ها صادقی و مولایی دستاوردهای پژوهشکده در یکسال گذشته را برای ایشان معرفی و ارائه کردند.  

 

WhatsApp Image 2019-12-14 at 8.08.45 AM

WhatsApp Image 2019-12-14 at 8.08.44 AM

 

 

جلسه‌ی مشترک‌ پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد و موسسه مطالعات شرق (Orient-Institute Istanbul )

 

جلسه‌ی مشترک‌ پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد و موسسه مطالعات شرق (Orient-Institute Istanbul ) در استانبول ترکیه از زیرمجموعه‌های بنیاد ماکس وبر آلمان در محل پژوهشکده برگزارگردید. دو موسسه ضمن توافق در خصوص همکاری مشترک و دائمی در مطالعات زیارت، مقررکردند  در نخستین گام، دو کارگاه علمی در خصوص مطالعات تطبیقی زیارت در ایران و ترکیه در طی یکسال آینده در مشهد و استانبول برگزار نمایند. بعلاوه هر دو موسسه توافق کردند تلاش سازمان یافته‌ای برای حمایت و جذب دانشجویان دکتری و پسادکتری در زمینه‌های مورد علاقه انجام دهند. در این جلسه آقایان دکتر علی یوسفی، حسین میرزایی، احمدرضا اصغرپور، غلامرضا صدیق اورعی و خانم‌ها دکتر عذراء قندهاریون و سهیلا پیروزفر از اعضای پژوهشکده و آقای دکتر رابرت لانگر و خانم دکتر کاتیا ریک از موسسه مطالعات شرق حضور داشتند. همچنین آقای مسعود فتاح‌زاده و خانم ها بتول محمودمولائی، عطیه صادقی و زهرا بستان از دانشجویان دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد و از دستیاران پژوهشی پژوهشکده در این جلسه حضور داشتند.

IMG 20191111 175744

حضور غرفه پژوهشکده زیارت و گردشگری در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری 98

 

بمناسبت بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در تاریخ 19 الی 23 آذر ماه، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار مشهد در محل نمایشگاه‌های بین المللی برگزار گردید. در این نمایشگاه، پژوهشکده زیارت و گردشگری نیز تحت مجموعه دانشگاه فردوسی مشهد حضور به هم رسانید و به معرفی دستاوردهای علمی پژوهشی خود در طی یکسال گذشته پرداخت.

 
WhatsApp Image 2019-12-15 at 11.41.14 PM1

 

WhatsApp Image 2019-12-15 at 11.41.14 PM

 

 

 

 

اجرای طرح پژوهشی «ارزیابی وضعیت سلامت زائران پیاده اربعین» در کربلا همزمان با مراسم باشکوه پیاده روی زیارت اربعین

 

همزمان با مراسم باشکوه پیاده روی زیارت اربعین حسینی، طرح پژوهشی «ارزیابی وضعیت سلامت زائران پیاده اربعین» در کربلا اجرا شد. به گزارش روابط عمومی پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد ، این طرح به‌منظور شناسایی کم و کیف وضع سلامت زائران در چهار بعد جسمانی، اجتماعی، معنوی و روانی و همچنین دسته بندی روشن از مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی زائران در طی پیاده روی زیارت اربعین در عراق انجام گرفته است.

 

20191013 105510

20191013 102706

این طرح پژوهشی حاصل توافق و همکاری دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه العمید کربلاست و با نظارت علمی و اجرایی پژوهشکده زیارت و گردشگری به سرپرستی دکتر علی یوسفی دانشیار جامعه شناسی دین و رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری این دانشگاه انجام گرفته است.

جمع آوری داده های این طرح در قالب پرسش نامه و انجام مصاحبه با بیش از ۱۵۰۰ زائر اربعین از کشورهای مختلف به سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی در عراق انجام گرفته است. در انجام این تحقیق یک تیم ۲۰ نفره پژوهشی از ایران و عراق مشارکت داشته و داده های آن طی ۱۰ روز از مسیرهای پیاده‌روی منتهی به کربلای معلا جمع آوری گردیده است.

گفتنی است نتایج این پژوهش علاوه بر انتشار بین المللی در طی یک نشست علمی ارائه و بر روی سایت پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه منتشر خواهد شد.

20191013 111230

IMG 20191021 104754

 

  2